Je badkamer verbouwen, doen of niet?
Je badkamer verbouwen, doen of niet?
Wanneer is het een goed idee om je badkamer te verbouwen? In deze blog lees je alles over mijn ervaring met het verbouwen van mijn badkamer.

Mijn vriend en ik zijn net begonnen met het verbouwen van onze badkamer. We hadden een oude, lelijke badkamer en wilden deze graag opknappen. We begonnen met het vervangen van de oude tegels en het plaatsen van nieuwe. Dit was een grote klus, maar we hebben het hulp gekregen van een professionele tegelzetter. Het resultaat is fantastisch! We hebben ook een nieuwe wastafel, een nieuwe toilet en een nieuwe douche geplaatst. Het was een hoop werk, maar het was het allemaal waard. Onze badkamer ziet er nu prachtig uit en we zijn er super blij mee!

Wanneer ga je verbouwen?

Als je badkamer toe is aan een opknapbeurt, dan kun je gaan verbouwen. Het is natuurlijk niet zo dat je elke dag je badkamer gaat verbouwen. Wanneer je een badkamer gaat verbouwen, is het belangrijk om te weten wanneer je dit het best kan doen. In dit artikel lees je alles over wanneer je kunt gaan verbouwen.

1. Wanneer je badkamer stuk is

Als je badkamer stuk is, dan moet je gaan verbouwen. Dit kan gebeuren doordat er een leiding is gesprongen, doordat er een tegel is kapot gegaan of doordat er een andere reden is. Als je badkamer stuk is, dan moet je gaan verbouwen.

2. Wanneer je badkamer niet meer mooi is

Als je badkamer niet meer mooi is, dan kun je ook gaan verbouwen. Dit kan gebeuren doordat je badkamer oud is, doordat je badkamer niet meer stijlvol is of doordat je badkamer niet meer schoon is.

3. Wanneer je badkamer niet meer functioneel is

Als je badkamer niet meer functioneel is, dan moet je ook gaan verbouwen. Dit kan gebeuren doordat je badkamer niet meer geschikt is voor je gezin, doordat je badkamer niet meer geschikt is voor je wensen of doordat je badkamer niet meer geschikt is voor je budget.

4. Wanneer je net verhuisd bent.

Als je net verhuisd bent met een verhuisbedrijf en je erachter komt dat de badkamer toch niet zo mooi is als je dacht is het goed om aan de slag te gaan. Zo zorg je ervoor dat je alsnog in het huis van je dromen komt te wonen.