Voorkom ongelukken met antislip tape
Voorkom ongelukken met antislip tape

De meeste huizen in Nederland bestaan uit meerdere verdiepingen en hoewel iedereen natuurlijk zijn eigen inrichting en indeling kiest, is een deel van de indeling van veel huizen hetzelfde. Dat wil zeggen, in de meeste huizen met meerdere verdiepingen, bevinden de slaapkamers zich op de eerste of tweede verdieping en bevindt het leefgedeelte zich op de begane grond. De trap is dan ook een gedeelte van het huis dat veel belopen wordt. De ondergrond op de trap, is dan ook een belangrijk onderdeel waar je bij de inrichting van het huis rekening mee kan houden. Wanneer de ondergrond op de trap enigszins glad is dan kan antislip trap tape een uitkomst bieden.

Rekening houden met de ondergrond op de trap

Er zijn meerdere componenten om in acht te nemen wanneer je kiest voor een specifieke ondergrond op de trap. Natuurlijk wil je dat de trap er zo mooi mogelijk uitziet en ook dat deze duurzaam is en liever zo weinig mogelijk onderhoud nodig heeft. Een ander punt, is dat soms het lopen op de trap nogal wat geluid produceert en een geluiddempende ondergrond kan dan ook wenselijk zijn. Het allerbelangrijkste aan de trap en de ondergrond, is natuurlijk dat deze zo veilig mogelijk is. Door te kiezen voor antislip tape wordt er met al deze zaken rekening gehouden, zonder dat je hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Tip: Anti slip trap strip wit

Zelfs met sokken op de trap heb je nog grip

Er gebeuren jaarlijks in het huis vele ongelukken en vaak hebben deze te maken met uitglijders op de trap. Door gebruik te maken van antislip tape zorg je voor betere grip op de tree, waardoor je ongeacht het schoeisel betere grip hebt en het nauwelijks mogelijk is om uit te glijden. Zelfs wanneer je op sokken of pantoffels de trap op en afgaat, biedt de tape genoeg grip.

Uitgelicht: Antislip trap strip zwart

Online tape bestellen in alle kleuren

Wanneer je een houten trap hebt die mooi geverfd en gelakt is dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft en dat je hier zo min mogelijk onderhoud aan hoeft te plegen in de loop der jaren. De rubber anti slip trap tape helpt niet alleen bij het veiliger maken van de trap, maar zorgt er ook voor dat de bovenste laklaag op de trap goed beschermd is tegen slijtage. Het is eenvoudig om zelf de tape op maat te knippen en te bevestigen op de delen van de trap die het meeste belopen worden. In veel gevallen kun je de tape zelf online bestellen in een passende kleur en is de tussenkomst van een installateur niet nodig.

Geef een reactie