Wooninfluencers geven echte Wooninspiratie
Wooninfluencers geven echte Wooninspiratie

Onlangs is een nieuwe website online gegaan: Wooninfluencers.nl. Een super leuke wooninspiratie website met een vernieuwde look. Maar wat het echt leuk maakt, is dat de artikelen allemaal worden geschreven door échte wooninfluencers. En dat geeft een fijne vibe.

Influencers met passie voor wonen

De wooinfluencers - met allemaal hun eigen passie en expertise - schrijven in een persoonlijke stijl met mooie fotografie over de gekste onderwerpen. Wat denk je van: tips over comfortabel samenwonen met je kat of kunst in je badkamer. Maar ook over  trendy woon onderwerpen als Digital Lavender. Wist je dat dit de nieuwste kleurtrend van 2023 is? Mieke vertelt je er alles over. Benieuwd naar Paastrends van 2023, lees dan het artikel van Paasexpert Conny. Ook artikelen over succesvol verkopen op Marktplaats en hoe je gemakkelijk een interieurplan kunt maken voor je nieuwbouwwoning vind je hier terug. 

Verduurzamen en minimaliseren

Maar we hebben ook experts op het gebied van verduurzamen en minimaliseren. In de categorie “bijzonder wonen” schrijft Koen bijvoorbeeld een interessant artikel over: “Efficiënt gebruik van ruimte: lessen van tiny houses”. Een van die belangrijkste lessen is het efficiënt gebruik maken van multifunctionele ruimtes. In een tiny house is een ruimtebesparende inrichting essentieel, daarom zijn veel ruimtes multifunctioneel. 

Duurzaamheid is een inmiddels een containerbegrip geworden. Maar wat zijn nu écht zaken op woongebied die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld op een duurzame manier te verbouwen en te verwarmen? Op Wooninfluencers.nl lees je de beste manieren om een duurzaam (t)huis te creëren.

Echte teksten door echte mensen

De bloggers op Wooninfluencers.nl zijn echt en de teksten authentiek en dat merk je direct. Je ziet steeds vaker inspiratieloze AI gegenereerde teksten verschijnen op het internet. Volgens mij kan je echte passie niet faken en daar staat Wooninfluencers dan ook voor. 

Ben jij Wooninfluencer?

Dan is het een aanrader om je aan te melden! Stephanie Hopmans en Ronald Barends, de oprichters, werken hard om jouw online profiel te laten groeien. Of je nu net begint met schrijven of al een mega achterban als wooninfluencer hebt, iedereen met een passie voor wonen kan zich aanmelden en meedoen. En daar krijg je een hoop voor terug! Al jouw content wordt gepresenteerd op de nummer 3 huizenwebsite van Nederland: Huislijn.nl. Maandelijks komen daar 800.000 bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in onderwerpen rondom wonen. Dé ideale doelgroep dus!

Daarnaast krijg je ook betaalde schrijfopdrachten Het is een goed concept die helemaal past in deze tijd. 

Stephanie Hopmans: “De website is zo leuk ontvangen en we krijgen dagelijks aanmeldingen en nieuwe content. We hebben nog veel leuke dingen in petto, zoals de Wooninfluencer van het Jaar Award. We hebben er veel zin in en krijgen energie van elke samenwerking”

Silvia van label-18‘’Wat een positieve en enthousiaste mensen zitten er achter het bedrijf de wooninfluencers. Ik voelde gelijk een duidelijke JA toen ik met ze in contact kwam. Zij geven mij het gevoel onderdeel te zijn van hun team en geven duidelijke tips en tricks. Heel veel positieve energie!''

Geef een reactie